Den roligaste toffeln

Man kan helt klart konstatera att det finns roliga saker runt omkring oss. Nästan varje dag så poppar det nämligen upp nya knasigheter på marknaden och det är upp till oss konsumenter att bestämma huruvida vi gillar dem eller inte.

Ett bra tecken på att konsumenten gillar produkten är om man säljer många exemplar av prylen. Det vill säga om tillverkan får in mer pengar än vad man från början lagt ut på att tillverka produkten. Samma tänkesätt kan man applicera om situationen är tvärtom, det vill säga att om konsumenterna inte är särskilt förtjust i produkten kommer de heller inte köpa den.

Men i många fall så hamnar många produkter i mellanläget, alltså när det är svårt att parera vad omgivningen och konsumenten tycker, men när försäljningssiffrorna säger något annat. Det gäller framförallt arbetsskor, som de flesta kanske egentligen inte är så förtjusta i, men trots detta så säljer produkten bra.

Ett perfekt exempel på detta är Crocs. Ett namn som de flesta troligtvis känner igen, men inte är riktigt hundra på. Kanske beror detta på att många brukar kalla denna arbetssko för ”Foppatoffel”, detta på grund av att Forsberg gjort reklam och varit med att lansera skon.

Man kan helt klart påstå att Foppatoffeln eller Crocs är en mycket omdiskuterad toffel. Främst på grund av att majoriteten anser att detta är den absolut fulaste och osmickrande sko som någonsin har tillverkats. Men trots detta, så står det faktum kvar om att det är en av de bästa skorna att arbeta och promenera i. Crocsen är helt enkelt anpassade och tillverkade utifrån fotens anatomi, och meningen är inte att de ska vara snygga. Det ska vara bekväma och ingenting annat.

Så är ni sugna på en rolig, bekväm men ganska ful toffel. Ja, då är foppatofflen något för dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0