Svett är ett vanligt problem

Svett har blivit något som de flesta av oss har blivit tvungna att leva med, då det är i många situationer i livet då vi har en tendens av att svettas extra mycket.  Och så talar jag inte om den där typen av svett som dyker upp om man går en rask promenad, utan jag talar om den svetten som kommer när man minst anar det.

Kanske ska du hålla ett viktigt föredrag inför hundratals personer, och är så nervös att du inte vet var du ska ta vägen. Du står där framme och anser idag vara väldigt förberedd. Du har övat på det här framträdandet hur många gånger som helst, och det att du kan göra det bra.

Men trots detta så är det någonting som gör att du är ofokuserad. Du känner hu svetten sakta men säkert börjar rinna nerför panna, och skulle man kolla under dina skjortärmar så är där säkert genomblött. Detta är anledningen till att du är nervös. De hemska svettningarna som kommer i de värsta tänkbara lägena. Du kan inte fokusera på ditt framträdande och är rädd för att misslyckas.

Till alla er som känner igen er i detta. Ni är inte ensamma, det finns tusentals ofrivilliga svettare där ute. Tillsammans är vi starka. Och glöm inte att lite svett har inget dött av.
Trackback
RSS 2.0